Počet záznamov: 1  

Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?

  1. SYS0258013
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20190904100702.0
    100
      
    $a 20190904a2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? $f Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala
    330
      
    $a Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0257999 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2019
    541
    1-
    $a Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť?
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004740 $a práva spotrebiteľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002461 $a informácie asymetrické
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0075959 $a Sisto $b Roberta $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0075960 $a Pellegrini $b Giustina $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0075961 $a La Sala $b Piermichele $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20190904 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.