Počet záznamov: 1
Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes
SYS 0259387 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502074113.1 035 $a 147886 $2 CREPC2 100 $a 20191104d2019łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes $f Malgorzata A. Jarossová 301 $a VEGA 1/0543/18 330 $a Tradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0259334 $1 010 $a 978-80-225-4646-1 $1 200 1 $a Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism $b elektronický zdroj $e Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic) $g Compiled by: Peter Červenka, Ivan Hlavatý, Oľga Škvarčeková (zostavovatelia) $g Editors: Róbert Rehák, Paulína Krnáčová $g Reviewers: Dana Benešová, Ferdinand Daňo ... [et al.] $v Pp. 170-178 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2019 $1 215 $a CD-ROM 507 s. [43,92 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048758 $a Škvarčeková $b Oľga $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0018218 $a Rehák $b Róbert $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0012591 $a Krnáčová $b Paulína $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0003000 $a Benešová $b Dana $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0028955 $a Daňo $b Ferdinand $4 675 $1 710 12 $a Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism $b International Scientific Conference $d 6. $e Mojmírovce, Slovak Republic $f 17.-18.10.2019 541 1-
$a Slow food a kulinárske dedičstvo ako európske aktivity na podporu tradičných a regionálnych potravín a jedál 610 1-
$9 eu_un_auth*0053820 $a dedičstvo kultúrne 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004322 $a podpora predaja 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20191104 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1