Počet záznamov: 1  

Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení

  1. SYS0261378
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074143.9
    035
      
    $a 168141 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20200121d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení $f Zuzana Kudlová
    330
      
    $a Analýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0260055 $1 010 $a 978-80-225-4672-0 $1 200 1 $a Quality and Leading Innovation V. $e International Scientific Conference $v S. 120-125 CD-ROM $1 210 $a Košice $c University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice $d 2019 $1 215 $a [153 s.] $1 710 12 $a Quality and Leading Innovation $b International Scientific Conference $d 5. $e Košice, Slovensko ; Uzhgorod, Ukraine $f 23.-25.10.2019
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006662 $a tvorba cien
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002635 $a kalkulácia nákladov
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0069437 $a Kudlová $b Zuzana $p EUBPHFKRP $4 070 $9 100 $f 1986- $T Katedra finančného riadenia podniku PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200121 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.