Počet záznamov: 1
Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení
SYS 0261378 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502074143.9 035 $a 168141 $2 CREPC2 100 $a 20200121d2019łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d slo 102 $a SK 200 1-
$a Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení $f Zuzana Kudlová 330 $a Analýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0260055 $1 010 $a 978-80-225-4672-0 $1 200 1 $a Quality and Leading Innovation V. $e International Scientific Conference $v S. 120-125 CD-ROM $1 210 $a Košice $c University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice $d 2019 $1 215 $a [153 s.] $1 710 12 $a Quality and Leading Innovation $b International Scientific Conference $d 5. $e Košice, Slovensko ; Uzhgorod, Ukraine $f 23.-25.10.2019 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006662 $a tvorba cien 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002635 $a kalkulácia nákladov 700 -1
$3 eu_un_auth*0069437 $a Kudlová $b Zuzana $p EUBPHFKRP $4 070 $9 100 $f 1986- $T Katedra finančného riadenia podniku PHF 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20200121 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1