Počet záznamov: 1
Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
SYS 0261626 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240502074151.3 035 $a 170281 $2 CREPC2 100 $a 20200123a2019łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo $d Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector 330 $a Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0261496 $1 011 $a 1338-5224 $1 200 1 $a Journal of Innovations and Applied Statistics $b elektronický zdroj $e vedecký internetový časopis $v Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online $1 210 $a Košice $c Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU $d 2019 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003304 $a metódy 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007087 $a výkonnosť 700 -1
$3 eu_un_auth*p0039467 $a Lukáč $b Jozef $p EUBPHFKRP $4 070 $9 100 $f 1991- $T Katedra finančného riadenia podniku PHF 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20200123 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1