Počet záznamov: 1  

Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo

  1. SYS0261626
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502074151.3
    035
      
    $a 170281 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20200123a2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo $d Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector
    330
      
    $a Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0261496 $1 011 $a 1338-5224 $1 200 1 $a Journal of Innovations and Applied Statistics $b elektronický zdroj $e vedecký internetový časopis $v Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online $1 210 $a Košice $c Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU $d 2019
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003304 $a metódy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007087 $a výkonnosť
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0039467 $a Lukáč $b Jozef $p EUBPHFKRP $4 070 $9 100 $f 1991- $T Katedra finančného riadenia podniku PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200123 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.