Počet záznamov: 1  

The Use of Pervasive Technologies in Business Processes

  1. SYS0262288
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083753.1
    014
      
    $a 000507312800052 $2 WOS
    035
      
    $a 175949 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20200211a2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a <The> Use of Pervasive Technologies in Business Processes $f Vladimír Bolek, Anita Romanová, Patrik Richnák, Klaudia Porubanová
    301
      
    $a VEGA 1/0436/17
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    330
      
    $a Analýza súčasného stavu využívania jednotlivých inovatívnych pervazívnych technológií v podnikoch v Slovenskej republike. Poukázanie na rozdiely v ich používaní medzi podnikmi, hlavne v oblasti zberu dát.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0261277 $1 011 $a 2464-6733 $1 200 1 $a AD ALTA $b elektronický zdroj $e journal of interdisciplinary research $v Vol. 9, no. 2 (2019), pp.293-298 online $1 210 $a Hradec Králové $c MAGNANIMITAS $d 2019
    541
    1-
    $a Využívanie pervazívnych technológií v podnikových procesoch
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007453 $a zber dát
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0003072 $a procesy podnikové
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0020150 $a Bolek $b Vladimír $p EUBFPMKIM $4 070 $9 25 $f 1988- $T Katedra informačného manažmentu FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048681 $a Romanová $b Anita $p EUBFPMKIM $4 070 $9 25 $f 1973- $T Katedra informačného manažmentu FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0042301 $a Richnák $b Patrik $p EUBFPMKML $4 070 $9 25 $f 1988- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0068816 $a Porubanová $b Klaudia $p EUBFPMKML $4 070 $9 25 $f 1986- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200211 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.