Počet záznamov: 1  

Zvýšenie efektivity strojového zariadenia výrobnej linky

  1. SYS0262456
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074155.9
    035
      
    $a 176551 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20200219d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Zvýšenie efektivity strojového zariadenia výrobnej linky $d Increasing the Efficiency of the Production Line Machinery $f Klaudia Porubanová, Alexandra Biela
    301
      
    $a VEGA 1/0436/17
    330
      
    $a Päť najdôležitejších charakteristík technológie podľa R. Danielsa. Analýza súčasného stavu technologickej základne výrobného procesu v podniku z potravinárskeho priemyslu s dlhoročnou tradíciou. Zefektívnenie výrobného procesu vo vybranom podniku.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0262370 $1 010 $a 978-80-225-4662-1 $1 200 1 $a IT Governance a jeho vplyv na konkurencieschopnosť podnikov v SR $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $g zostavovatelia: Anna Hamranová, Vladimír Bolek $g recenzenti: Róbert Hanák, František Korček $v S. 84-95 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2019 $1 215 $a CD-ROM 141 s. [7,05 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0004443 $a Hamranová $b Anna $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0020150 $a Bolek $b Vladimír $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0001617 $a Hanák $b Róbert $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057607 $a Korček $b František $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004317 $a podnik výrobný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003099 $a linky výrobné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001939 $a efektívnosť výroby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0068816 $a Porubanová $b Klaudia $p EUBFPMKML $4 070 $9 70 $f 1986- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0067121 $a Biela $b Alexandra $f 1995- $9 30 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200219 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.