Počet záznamov: 1
Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov
SYS 0266256 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20201006134158.9 035 $a b6508e4c-d6ff-4e84-ac7e-ee22510bd117 100 $a 20200705d2020łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov $e diplomová práca $f Michaela Blažová $g školiteľ: Dagmar Lesáková 210 $a Bratislava $d 2020 215 $a 98 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0067433 $a Blažová $b Michaela $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*p0048949 $a Lesáková $b Dagmar $f 1949- $p EUBOBFKMA $4 727 $T Katedra marketingu OBF 712 02
$3 eu_un_auth*k0001177 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra marketingu $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20200705 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1