Počet záznamov: 1  

Kalkulácia nákladov v podniku s potravinárskou výrobou a možnosti jej využitia v procese riadenia a rozhodovania

  1. SYS0266810
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20210501141604.3
    035
      
    $a 71e50697-5582-44ee-95c6-17d631ab11ce
    100
      
    $a 20200705d2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kalkulácia nákladov v podniku s potravinárskou výrobou a možnosti jej využitia v procese riadenia a rozhodovania $e diplomová práca $f Ernest Sallai $g školiteľ: Renáta Antalová
    210
      
    $a Bratislava $d 2020
    215
      
    $a 58 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0071526 $a Sallai $b Ernest $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0074645 $a Antalová $b Renáta $f 1971- $p EUBFHIKUA $4 727 $T Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0018083 $a Fakulta hospodárskej informatiky EU $b Katedra účtovníctva a audítorstva $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200705 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.