Počet záznamov: 1  

Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku

  1. SYS0266941
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240306142036.1
    010
      
    $a 978-80-225-4703-1
    100
      
    $a 20200707d2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku $e habilitačná prednáška $e odbor habilitačného konania: Obchod a marketing $f Malgorzata A. Jarossová
    205
      
    $a 1. vydanie
    210
      
    $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2020
    215
      
    $a 131 s.
    225
    2-
    $a Habilitačné a inauguračné prednášky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006626 $a trh potravinový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044174 $a biopotraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 641/642 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000286 $x Potraviny a jedlá
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $4 070 $f 1978- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000452 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Obchodná fakulta $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200707 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.