Počet záznamov: 1
Logistika čerstvých potravín
SYS 0267210 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502074209.2 035 $a 197814 $2 CREPC2 100 $a 20200720d2020łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Logistika čerstvých potravín $d Fresh Food Logistics $f Jozef Gajdoš 330 $a Logistiku potravín pre maloobchodné reťazce obvykle realizujú logistické spoločnosti. V prípade, že sa na potravinársky tovar pozrieme z hľadiska doby trvanlivosti, tak najväčšia pozornosť je venovaná čerstvým potravinám. Prioritným segmentom v logistike potravín je teda tovar s regulovanou teplotou. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0267179 $1 010 $a 978-80-225-4707-9 $1 200 1 $a Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania $b elektronický zdroj $e recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu $g recenzenti: Branislav Kršák, Peter Mesároš $v S. 12 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2020 $1 215 $a CD-ROM 29 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0012808 $a Kršák $b Branislav $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0003701 $a Mesároš $b Peter $4 675 $1 710 12 $a Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania $b vedecký workshop $e Vysoké Tatry - Horný Smokovec - Vila Pokrok $f 30.1. -2.2.2020 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003127 $a logistika 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005362 $a reťazce logistické 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality 700 -1
$3 eu_un_auth*p0020804 $a Gajdoš $b Jozef $p EUBPHFKOP $4 070 $9 100 $f 1962- $T Katedra obchodného podnikania PHF 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20200720 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1