Počet záznamov: 1  

Trichotomický pohľad na cudzojazyčnú edukáciu

  1. SYS0268348
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20200923095459.0
    010
      
    $a 978-80-88147-11-4
    100
      
    $a 20200910d2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Trichotomický pohľad na cudzojazyčnú edukáciu $f Roman Kvapil a kol. $g recenzovali: Radoslav Štefančík, Mária Spišiaková
    205
      
    $a 1. vydání
    210
      
    $a Praha $c Machiavelli Press $d 2020
    215
      
    $a 89 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002598 $a jazyky cudzie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007251 $a vzdelávanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007044 $a vyučovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005186 $a psychológia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002941 $a didaktika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003292 $a metodológia
    675
      
    $a 37 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000231 $x Výchova. Vzdelávanie. Vyučovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0037227 $a Kvapil $b Roman $p EUBFAJKRS $4 070 $f 1971- $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029427 $a Helmová $b Milena $f 1954- $p EUBFAJKIK $4 070 $T Katedra interkultúrnej komunikácie FAJ
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0053606 $a Smoleňová $b Elena $f 1974- $p EUBFAJKRS $4 070 $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0058151 $a Maarová $b Iveta $p EUBFAJKRS $4 070 $f 1964- $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0043592 $a Štefančík $b Radoslav $f 1976- $p EUBFAJKIK $4 675 $T Katedra interkultúrnej komunikácie FAJ
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0038477 $a Spišiaková $b Mária $p EUBFAJKRS $4 675 $f 1973- $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20200910 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.