Počet záznamov: 1
Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
SYS 0269316 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20201019160447.3 100 $a 20201019a2020łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $a eng 102 $a SK 200 1-
$a Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách $d Customer View on Innovation in Polish Restaurant $f Andrzej Rapacz, Piotr Gryszel 330 $a Človek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0269292 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic Review of Tourism $v Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2020 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005745 $a služby 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko 700 -1
$3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0056324 $a Gryszel $b Piotr $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20201019 $g AACR2
Počet záznamov: 1