Počet záznamov: 1  

Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách

  1. SYS0269316
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20201019160447.3
    100
      
    $a 20201019a2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách $d Customer View on Innovation in Polish Restaurant $f Andrzej Rapacz, Piotr Gryszel
    330
      
    $a Človek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0269292 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic Review of Tourism $v Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2020
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0056324 $a Gryszel $b Piotr $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20201019 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.