Počet záznamov: 1  

The Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat

  1. SYS0270210
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502074230.8
    014
      
    $a 000541750900092 $2 CCC
    014
      
    $a 2-s2.0-85085527631 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000541750900092 $2 WOS
    035
      
    $a 188505 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20201130a2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a <The> Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat $f Marcin Baranski, Magdaléna Lacko-Bartošová, Ewa Rembialkowska, Lucia Lacko-Bartošová
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    330
      
    $a Analýza obsahu polyfenolov v starodávnych druhoch obilnín kultivovaných v trojročnom kontrolovanom experimente na pozemku pod organickým manažmentom.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0270125 $1 011 $a 2073-4395 $1 200 1 $a Agronomy $e [International Scientific Journal] $v Vol. 10, no. 5 (2020), pp. [1-12] $1 210 $a Basel $c MDPI
    541
    1-
    $a Vplyv druhov a pestovateľského ročníka na obsah fenolových kyselín netradičných pšeníc
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0056850 $a poľnohospodárstvo ekologické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005204 $a pšenica
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004487 $a poľnohospodárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0079990 $a Baranski $b Marcin $4 070 $9 8
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0040938 $a Lacko-Bartošová $b Magdaléna $4 070 $9 65
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0079991 $a Rembialkowska $b Ewa $4 070 $9 2
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0058239 $a Lacko-Bartošová $b Lucia $p EUBFNHKIV $4 070 $9 25 $f 1984- $T Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20201130 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.