Počet záznamov: 1  

Identifikácia stavov zmien správania sa zákazníkov pre plánovanie počtu otvorených pokladní

  1. SYS0270805
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502074240.7
    035
      
    $a 225640 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20201217a2020łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Identifikácia stavov zmien správania sa zákazníkov pre plánovanie počtu otvorených pokladní $d Identification of the Regimes in Customers Behavior for Planning the Number of Open Cashdesks $f Pavel Gežík, Marian Reiff
    301
      
    $a VEGA 1/0339/20
    330
      
    $a Možnosti využitia údajov z počítadla zákazníkov v maloobchodných prevádzkach typu FMCG. Modelovanie dát, ktoré môže efektívne ovplyvniť plánovanie potreby otvorených pokladní. Modelovanie realizované metodológiou Markovov ho modelu prepínania režimov pre správanie sa zákazníkov. Koeficient prechodu priestorom prevádzky.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0270789 $1 010 $a 978-80-225-4774-1 $1 200 1 $a Nové trendy v ekonometrii a operačním výzkumu $b elektronický zdroj $e mezinárodní vědecký seminář $f editori: Brian König, Martin Lukáčik $g recenzenti: Ivan Brezina ...[et al.] $v S. 25-32 online $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2020 $1 215 $a 144 s. [9,23 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003176 $a maloobchod
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0015706 $a Gežík $b Pavel $p EUBFHIKOV $4 070 $9 50 $f 1983- $T Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0072613 $a Reiff $b Marian $p EUBFHIKOV $4 070 $9 50 $f 1978- $T Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20201217 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.