Počet záznamov: 1  

Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu

  1. SYS0271632
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502083826.0
    035
      
    $a 236152 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20210123dłłłłłłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu $f Roman Staňo
    330
      
    $a Príspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0271578 $1 010 $a 978-80-88356-05-9 $1 200 1 $a Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti $b elektronický zdroj $d Current Tourism and Its Future Trajectory $f Ľudmila Novacká a kolektív $g vedecká recenzia: Róbert Štefko, Dagmar Škodová Parmová $v S. 313-338 [1,382 AH] online $1 210 $a Zlín $c Radim Bačuvčík - VeRBuM $d 2020 $1 215 $a 370 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0057214 $a Štefko $b Róbert $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0080279 $a Škodová Parmová $b Dagmar $4 675
    541
    1-
    $a New Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001945 $a ekológia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005048 $a produkty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006376 $a štýl životný
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $p EUBOBFKSC $4 070 $9 100 $r 1,382 $f 1966- $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20210123 $g AACR2
    830
      
    $a Zmena kategórie z ABC na AEC na základe rozhodnutia CVTI zo dňa 6.5.2021.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.