Počet záznamov: 1  

Zhodnotenie finančnej situácie vo vybranom podniku

  1. SYS0272681
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074311.2
    035
      
    $a 248055 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20210323d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Zhodnotenie finančnej situácie vo vybranom podniku $f Paulína Kaselyová, Erika Skočejová
    301
      
    $a I-21-113-00
    330
      
    $a Zhodnotenie finančnej analýzy vybraného podniku prostredníctvom Altmanovho a Tafflerovho indexu pre prehľad, či podnik smeruje k bankrotu alebo je podnik finančne zdravý. Definícia modelu a výpočty modelov. Zhodnotenie výsledkov výpočtov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0272670 $1 010 $a 978-80-225-4806-9 $1 200 1 $a Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIV. (2021) $e recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 14. medzinárodnej vedeckej konferencie, 20.-22.01.2021, (Košice, Slovensko) $f editor: Miriam Mitrová $g recenzenti: Vincent Jakub, Emil Spišák $v S. 96-104 $1 210 $a Košice $c KKM PHF $d 2021 $1 215 $a CD-ROM 119 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0054101 $a Mitrová $b Miriam $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0054386 $a Jakub $b Vincent $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0049455 $a Spišák $b Emil $4 675 $1 710 12 $a Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIV. (2021) $b mezdinárodná vedecká konferencia $d 14. $e Košice, Slovensko $f 20.-22.01.2021
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001079 $a analýza finančná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0062378 $a zdravie podniku finančné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003397 $a modely
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0066966 $a Kaselyová $b Paulína $p EUBPHFKRP $4 070 $9 50 $f 1995- $q I $T Katedra finančného riadenia podniku PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0080583 $a Skočejová $b Erika $4 070 $9 50
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20210323 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.