Počet záznamov: 1
Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie
SYS 0274124 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20220401112131.3 035 $a 0a7ce969-79fd-4ea1-8029-7dd3a59db907 100 $a 20210530d2021łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie $e diplomová práca $f Pavol Gotzmann $g školiteľ: Michal Tkáč 210 $a Košice $d 2021 215 $a 52 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0071725 $a Gotzmann $b Pavol $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*p0059301 $a Tkáč $b Michal $f 1958- $p EUBPHFKKM $4 727 $T Katedra kvantitatívnych metód PHF 712 02
$3 eu_un_auth*0054020 $a Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $b Katedra kvantitatívnych metód $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20210530 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1