Počet záznamov: 1  

Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie

  1. SYS0274124
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20220401112131.3
    035
      
    $a 0a7ce969-79fd-4ea1-8029-7dd3a59db907
    100
      
    $a 20210530d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie $e diplomová práca $f Pavol Gotzmann $g školiteľ: Michal Tkáč
    210
      
    $a Košice $d 2021
    215
      
    $a 52 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0071725 $a Gotzmann $b Pavol $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0059301 $a Tkáč $b Michal $f 1958- $p EUBPHFKKM $4 727 $T Katedra kvantitatívnych metód PHF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0054020 $a Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $b Katedra kvantitatívnych metód $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20210530 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.