Počet záznamov: 1  

Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse

  1. SYS0279612
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083849.6
    035
      
    $a 431788 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20211111a2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a rus $d rus $d eng
    102
      
    $a RU
    200
    1-
    $a Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse $d Еthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse $f T.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková
    330
      
    $a Článok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0279601 $1 011 $a 2307-1052 $1 200 1 $a Povolžskij pedagogičeskij poisk $e Naučnyj žurnal $d Volga Region Pedagogical Search: Scientific Journal $v God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online $1 210 $a Ulyanovsk $c Published By Ulyanovsk State Pedagogical University
    541
    1-
    $a Еtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004626 $a pôžičky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0037561 $a jazyk odborný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002596 $a jazykoveda
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0076386 $a Morozkina $b T.V. $4 070 $9 33
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0083179 $a Golubeva $b D. A. $4 070 $9 33
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0018518 $a Rusiňáková $b Jarmila $p EUBFAJKAJ $4 070 $9 34 $f 1959- $T Katedra anglického jazyka FAJ
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20211111 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.