Počet záznamov: 1
Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse
SYS 0279612 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240502083849.6 035 $a 431788 $2 CREPC2 100 $a 20211111a2021łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a rus $d rus $d eng 102 $a RU 200 1-
$a Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse $d Еthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse $f T.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková 330 $a Článok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0279601 $1 011 $a 2307-1052 $1 200 1 $a Povolžskij pedagogičeskij poisk $e Naučnyj žurnal $d Volga Region Pedagogical Search: Scientific Journal $v God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online $1 210 $a Ulyanovsk $c Published By Ulyanovsk State Pedagogical University 541 1-
$a Еtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004626 $a pôžičky 610 1-
$9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna 610 1-
$9 eu_un_auth*0037561 $a jazyk odborný 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002596 $a jazykoveda 700 -1
$3 eu_un_auth*0076386 $a Morozkina $b T.V. $4 070 $9 33 701 -1
$3 eu_un_auth*0083179 $a Golubeva $b D. A. $4 070 $9 33 701 -1
$3 eu_un_auth*0018518 $a Rusiňáková $b Jarmila $p EUBFAJKAJ $4 070 $9 34 $f 1959- $T Katedra anglického jazyka FAJ 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20211111 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1