Počet záznamov: 1  

The Influence of Informatization on the Traditional Consumption of Television Content from a Consumer's Point of View

  1. SYS0281547
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074402.9
    035
      
    $a 454944 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20220126d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a The Influence of Informatization on the Traditional Consumption of Television Content from a Consumer's Point of View $d Vplyv informatizácie na tradičnú konzumáciu televízneho obsahu z pohľadu spotrebiteľa $f Martin Kuchta, Jana Kuchtová
    301
      
    $a VEGA 1/0657/19
    330
      
    $a Aktuálne hrozby ovplyvňujúce budúcu spotrebu televízie ako mediatypu. Stručná história televízie a jej vývoj až po súčasnosť. Štyri aktuálne hrozby, ktoré môžu v budúcnosti spôsobiť pokles spotreby televízie.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0281546 $1 010 $a 978-80-225-4910-3 $1 200 1 $a Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2021 $e zborník vedeckých statí $f zborník zostavili: Peter Červenka $g recenzenti: Daniel Kastl, Ivan Hečko $v S. 13-21 online $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2021 $1 215 $a 56 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0069840 $a Kastl $b Daniel $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0031116 $a Hečko $b Ivan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006450 $a televízia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002526 $a internet
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003336 $a médiá
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002459 $a informatizácia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0045410 $a Kuchta $b Martin $p EUBOBFKMA $4 070 $9 50 $f 1990- $T Katedra marketingu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0072905 $a Kuchtová $b Jana $4 070 $9 50
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220126 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.