Počet záznamov: 1  

Nové trendy v organizovaní - sieťová a virtuálna organizačná štruktúra a ich porovnanie

  1. SYS0282316
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502083908.0
    035
      
    $a 464324 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20220303d2022łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Nové trendy v organizovaní - sieťová a virtuálna organizačná štruktúra a ich porovnanie $d New Trends in Organizing - Network and Virtual Organizational Structure and Their Comparison $f Zuzana Skorková
    301
      
    $a VEGA 1/0017/20
    330
      
    $a Virtuálna a sieťová organizačná štruktúra ako nové formy organizačného usporiadania. Prehľad hlavných znakov virtuálnej a sieťovej organizačnej štruktúry.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0282305 $1 010 $a 978-80-7556-109-1 $1 200 1 $a Zmeny v uplatňovaní manažérskych funkcií v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie a adaptačné procesy podnikov na Slovensku II. $b elektronický zdroj $e recenzovaný zborník vedeckých statí $f Nadežda Jankelová a kolektív $g redakčné a zostaviteľské práce: Andrea Čambalíková $g vedeckí recenzenti: Juraj Mišún, Dušan Masár $v S. 20-26 online $1 210 $a České Budějovice $c Vysoká škola evropských a regionálních studií $d 2022 $1 215 $a CD-ROM 78 s. [4 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0046610 $a Čambalíková $b Andrea $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008406 $a Mišún $b Juraj $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0056773 $a Masár $b Dušan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006337 $a štruktúra organizačná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0043908 $a Skorková $b Zuzana $p EUBFPMKPM $4 070 $9 100 $f 1979- $T Katedra manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220303 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.