Počet záznamov: 1  

Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA

  1. SYS0283311
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502074407.8
    035
      
    $a 473522 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20220425a2022łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA $d Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector $f Marián Chrobák
    330
      
    $a Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0283267 $1 011 $a 1336-7137 $1 200 1 $a Manažment v teórii a praxi $b elektronický zdroj $e online odborný časopis o nových trendoch v manažmente $v Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online $1 210 $a Košice $c Katedra manažmentu PHF EU $d 2022
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0079797 $a pandémia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0079799 $a koronavírus
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0082895 $a Chrobák $b Marián $p EUBPHFKKM $4 070 $9 100 $f 1997- $q I $T Katedra kvantitatívnych metód PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220425 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.