Počet záznamov: 1
Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
SYS 0283311 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240502074407.8 035 $a 473522 $2 CREPC2 100 $a 20220425a2022łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA $d Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector $f Marián Chrobák 330 $a Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0283267 $1 011 $a 1336-7137 $1 200 1 $a Manažment v teórii a praxi $b elektronický zdroj $e online odborný časopis o nových trendoch v manažmente $v Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online $1 210 $a Košice $c Katedra manažmentu PHF EU $d 2022 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*0079797 $a pandémia 610 1-
$9 eu_un_auth*0079799 $a koronavírus 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 700 -1
$3 eu_un_auth*0082895 $a Chrobák $b Marián $p EUBPHFKKM $4 070 $9 100 $f 1997- $q I $T Katedra kvantitatívnych metód PHF 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20220425 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1