Počet záznamov: 1  

Porovnanie sociálnych opatrení v gastronómii na Slovensku a v Rakúsku počas pandémie

  1. SYS0294466
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20231129125750.6
    035
      
    $a 1a87a153-3174-4463-90bc-bd1a54a0958c
    100
      
    $a 20230625d2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Porovnanie sociálnych opatrení v gastronómii na Slovensku a v Rakúsku počas pandémie $e bakalárska práca $f Zuzana Čepigová $g školiteľ: Peter Sika
    210
      
    $a Bratislava $d 2023
    215
      
    $a 66 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0088591 $a Čepigová $b Zuzana $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0054887 $a Sika $b Peter $f 1975- $p EUBFNHKSR $4 727 $T Katedra sociálneho rozvoja a práce NHF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000992 $a Národohospodárska fakulta EU $b Katedra sociálneho rozvoja a práce $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20230625 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.