Počet záznamov: 1
Porovnanie sociálnych opatrení v gastronómii na Slovensku a v Rakúsku počas pandémie
SYS 0294466 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20231129125750.6 035 $a 1a87a153-3174-4463-90bc-bd1a54a0958c 100 $a 20230625d2023łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Porovnanie sociálnych opatrení v gastronómii na Slovensku a v Rakúsku počas pandémie $e bakalárska práca $f Zuzana Čepigová $g školiteľ: Peter Sika 210 $a Bratislava $d 2023 215 $a 66 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0088591 $a Čepigová $b Zuzana $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*p0054887 $a Sika $b Peter $f 1975- $p EUBFNHKSR $4 727 $T Katedra sociálneho rozvoja a práce NHF 712 02
$3 eu_un_auth*0000992 $a Národohospodárska fakulta EU $b Katedra sociálneho rozvoja a práce $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20230625 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1