Počet záznamov: 1  

A Blockchain-Based Approach for Food Surplus Management

  1. SYS0296150
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20230911104711.3
    017
    70
    $a 10.17221/146/2023-AGRICECON $2 DOI
    100
      
    $a 20230911a2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a A Blockchain-Based Approach for Food Surplus Management $f Gianpaolo Iazzolino, Francesca Guerriero, Luigino Filice, Giorgio Scarpelli
    330
      
    $a Podpora cyklu prerozdeľovania potravinových prebytkov ľuďom v núdzi pomocou technológie blockchain. Dokument ilustruje metodiku vyvinutú na odmeňovanie masových distribútorov, ktorí prerozdeľujú prebytočné potraviny ľuďom v núdzi. Bol vyvinutý model, ktorý vyhodnocuje odmenu pridelenú darcovi spoločnosti na základe rôznych premenných súvisiacich s charakteristikami a hodnotou darovaných potravín.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0296089 $1 011 $a 1805-9295 $1 200 1 $a Agricultural Economics $b elektronický zdroj $v Vol. 69, no. 7 (2023), pp. 276-283 $1 210 $a Praha $c Czech Academy of Agricultural Sciences $d 2023
    541
    1-
    $a Prístup založený na blockchaine pre riadenie prebytkov potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005566 $a rozvoj trvalo udržateľný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0070823 $a plytvanie potravinami
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001609 $a dary
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003935 $a odmeny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004798 $a predajcovia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0089576 $a Iazzolino $b Gianpaolo $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0089577 $a Guerriero $b Francesca $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0089578 $a Filice $b Luigino $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0089579 $a Scarpelli $b Giorgio $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20230911 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.