Počet záznamov: 1  

Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov

  1. SYS0298991
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240417075302.4
    100
      
    $a 20240202a2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov $d Energy and Nutritional Evaluation of Regional Meals $f Anna Kolesárová, Lucia Zeleňáková, Andrea Mendelová, Jana Mrázová
    330
      
    $a Nutričné a energetické vyhodnotenie regionálnych pokrmov Slovenka a porovnanie ich nutričného a energetického príjmu v rámci celého Slovenska - dotazníkový prieskum. Najvyšší energetický príjem z pokrmov bol zaznamenaný v regiónoch stredného Slovenska, naopak najnižšou energetickou hodnotou sa vyznačovali pokrmy v regiónoch východného Slovenska. Porovnávaním údajov severného a južného Slovenska sa taktiež zistili určité rozdiely. Južná časť Slovenska sa vyznačovala vyšším energetickým príjmom ako severná časť Slovenska.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0298955 $1 011 $a 1804-3836 $1 200 1 $a Journal of Tourism, Hospitality and Commerce $e vědecko-odborný recenzovaný časopis $v Roč. 12, č. 2 (2021), s. 18-29 $1 210 $a Brno $c Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno $d 2021
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044881 $a Kolesárová $b Anna $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0043984 $a Zeleňáková $b Lucia $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0090488 $a Mendelová $b Andrea $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0029657 $a Mrázová $b Jana $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20240202 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.