Počet záznamov: 1  

Identification of the Level of Development and the Current State of the Tourism in Slovak Regions

  1. SYS0299843
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502084012.6
    017
    70
    $a 10.2478/cjot-2023-0002 $2 DOI
    035
      
    $a 1161641 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20240404d2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Identification of the Level of Development and the Current State of the Tourism in Slovak Regions $f Jozef Gáll
    301
      
    $a VEGA 1/0271/23
    330
      
    $a Cieľom tohto článku je kvantifikovať úroveň rozvoja regionálneho cestovného ruchu, posúdiť jeho potenciál v regiónoch Slovenska a identifikovať ich súčasné disparity. Pre účely tejto štúdie budeme hodnotiť potenciál regiónov cestovného ruchu Slovenska pomocou bežne používaných indexov - indikátorov intenzity cestovného ruchu. Výsledky analýz preukázali výrazné rozdiely medzi jednotlivými regiónmi cestovného ruchu
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-280-0463-7 $1 011 $a 1805-9767 $1 200 1 $a Czech Journal of Tourism $h Vol. 12, no. 1-2 $v Pp. 20-34 $1 210 $a Brno $c Masarykova univerzita. Ekonomicko-správní fakulta $d 2023
    541
    1-
    $a Identifikácia úrovne rozvoja a súčasného stavu cestovného ruchu v regiónoch Slovenska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0048279 $a rozvoj vidieka
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004563 $a potenciál ekonomický
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002422 $a indexy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0070691 $a Gáll $b Jozef $p EUBOBFKCR $4 070 $9 100 $f 1991- $T Katedra cestovného ruchu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20240404 $g AACR2
    830
      
    $a mm-zmena kategórie na V2. Publikácia má ISBN, podľa metodiky sa považuje za zborník.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.