Počet záznamov: 1  

The Theory of catering

  1. SYSc132808
    LBL
      
    ^^^^^nam^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20221221083755.3
    010
      
    $a 0340-72512-5
    100
      
    $a 20020327d m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a <The> Theory of catering $f Ronald Kinton, Victor Ceserani, David Foskett
    205
      
    $a 9. ed.
    210
      
    $a London $c Hodder & Stoughton $d 1999
    215
      
    $a 548 s.
    610
    1-
    $a pohostinstvo $9 eu_un_auth*h0004334
    610
    1-
    $a hotelierstvo $9 eu_un_auth*h0002368
    610
    1-
    $a príprava jedál $9 eu_un_auth*h0004995
    610
    1-
    $a jedálne $9 eu_un_auth*h0002605
    610
    1-
    $a zamestnanci $9 eu_un_auth*h0007321
    610
    1-
    $a teória a prax $9 eu_un_auth*h0006459
    610
    1-
    $a stravovanie spoločné $9 eu_un_auth*h0006040
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $a Kinton $b Ronald $3 eu_un_auth*p0068786 $4 070
    701
    -1
    $a Ceserani $b Victor $3 eu_un_auth*p0068785 $4 070
    701
    -1
    $a Foskett $b David $3 eu_un_auth*p0068787 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20020327 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.