Počet záznamov: 1  

Principles of food, beverage, and labor cost controls

  1. SYSc132821
    LBL
      
    ^^^^^nam^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20221221083310.9
    010
      
    $a 0-471-29325-3
    100
      
    $a 20020327d m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Principles of food, beverage, and labor cost controls $f Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin
    205
      
    $a 6. ed.
    210
      
    $a New York $c John Wiley and Sons $d 1999
    215
      
    $a 577 s.
    610
    1-
    $a hotelierstvo $9 eu_un_auth*h0002368
    610
    1-
    $a hotely $9 eu_un_auth*h0002369
    610
    1-
    $a reštaurácie $9 eu_un_auth*h0005355
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a príprava jedál $9 eu_un_auth*h0004995
    610
    1-
    $a kontrola cenová $9 eu_un_auth*h0002867
    610
    1-
    $a náklady prevádzkové $9 eu_un_auth*h0003586
    610
    1-
    $a náklady a ceny $9 eu_un_auth*h0003563
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $a Dittmer $b Paul R. $3 eu_un_auth*p0068876 $4 070
    701
    -1
    $a Griffin $b Gerald G. $3 eu_un_auth*p0068877 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20020327 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.