Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM

  1. SYSc139800
    LBL
      
    ^^^^^nam^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20221124094618.1
    010
      
    $a 80-8058-260-2
    100
      
    $a 20021120d m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM $f Dagmar Matošková a kol.
    210
      
    $a Bratislava $c Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva $d 2002
    215
      
    $a 41 s.
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a priemysel $9 eu_un_auth*h0004890
    610
    1-
    $a konkurencieschopnosť $9 eu_un_auth*h0002848
    610
    1-
    $a mlieko $9 eu_un_auth*h0003380
    610
    1-
    $a ukazovatele $9 eu_un_auth*h0006700
    610
    1-
    $a mäso $9 eu_un_auth*h0003248
    610
    1-
    $a krmovinárstvo $9 eu_un_auth*h0002976
    610
    1-
    $a lieh $9 eu_un_auth*h0003077
    610
    1-
    $a víno $9 eu_un_auth*h0006971
    610
    1-
    $a pivo $9 eu_un_auth*h0004162
    610
    1-
    $a tuky $9 eu_un_auth*h0006655
    610
    1-
    $a metódy $9 eu_un_auth*h0003304
    610
    1-
    $a cestoviny $9 eu_un_auth*h0001444
    610
    1-
    $a trh zahraničný $9 eu_un_auth*h0006639
    610
    1-
    $a trh vnútorný $9 eu_un_auth*h0006637
    610
    1-
    $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $a Matošková $b Dagmar $3 eu_un_auth*p0064155 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20021120 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.