Počet záznamov: 1  

Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie

  1. SYSr018309
    LBL
      
    01749naa^^2200373^^^450
    005
      
    20221213101056.3
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie $f J. Kerekréty
    330
      
    $a Kontrola kvality za bývalej, centrálne riadenej výroby, a v trhovom mechanizme. Potreba priblíženia potravinárskej legislatívy k zákonom EÚ. Jednotný postup pri zabezpečovaní kvality potravín. Vedecky prepracovaný systém zabezpečovania zdravotnej neškodnosti potravín - Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Normy radu ISO 9000 - riadenie a systém zabezpečovania kvality. Firma Bureau Veritas Slovakia - zavádzanie systémov kvality a certifikácie podľa noriem radu ISO 9000.
    463
    -1
    $1 200 1 $a Trend $v Roč. 5, č. 14 (1995), s. 16A
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015
    610
    1-
    $a kontrola kvality $9 eu_un_auth*h0002874
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality
    610
    1-
    $a HACCP
    610
    1-
    $a ISO 9000
    610
    1-
    $a normy medzinárodné $9 eu_un_auth*h0003721
    610
    1-
    $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739
    610
    1-
    $a legislatíva $9 eu_un_auth*h0003042
    610
    1-
    $a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $a Kerekréty $b J. $3 eu_un_auth*p0006192 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.