Počet záznamov: 1  

Význam a metódy prognózovania finančnej situácie firmy

  1. SYSr025870
    LBL
      
    02039naa^^2200409^^^450
    005
      
    20221130073315.8
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Význam a metódy prognózovania finančnej situácie firmy $f Karol Zalai
    330
      
    $a Finančná situácia firmy - stav, ktorý vypovedá o jej výkonnosti. Metódy prognózovania finančnej situácie firmy: 1. Metódy bodového hodnotenia (Tamariho rizikový index, rýchly test), 2. Matematicko-štatistické metódy (dichotomický klasifikačný test, Beaverova jednorozmerná diskriminačná analýza, viacrozmerná diskriminačná analýza, Altmanova metodika, index bonity, Beermanova diskriminačná funkcia), 3. Metódy multikriteriálneho hodnotenia.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*sg001731_1997_097_003 $1 011 $a 1335-0900 $1 200 1 $a BIATEC $e odborný bankový časopis $v Roč. 5, č. 3 (Marec 1997), s. 15-22 $1 210 $a Bratislava $c Národná banka Slovenska $d 1997
    610
    1-
    $a analýza finančná $9 eu_un_auth*h0001079
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005046 $a situácia finančná podniku
    610
    1-
    $a hospodárstvo podniku finančné $9 eu_un_auth*h0002356
    610
    1-
    $a firmy $9 eu_un_auth*h0002125
    610
    1-
    $a podnik $9 eu_un_auth*h0004270
    610
    1-
    $a výkonnosť $9 eu_un_auth*h0007087
    610
    1-
    $a metódy prognostické $9 eu_un_auth*h0003322
    610
    1-
    $a prognózovanie $9 eu_un_auth*h0005063
    610
    1-
    $a metódy matematicko-štatistické $9 eu_un_auth*h0003315
    610
    1-
    $a predvídanie $9 eu_un_auth*h0004828
    675
      
    $a 658.15 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000334 $x Finančné hospodárstvo v podniku
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0020105 $a Zalai $b Karol $p EUBFPMKPF $4 070 $T Katedra podnikových financií FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.