Počet záznamov: 1  

HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín

  1. SYSr038434
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20230602073117.6
    100
      
    $a 20000605a2000 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín $f Ján Ondrejka, Fridrich Görner
    330
      
    $a Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s124915 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2000
    610
    1-
    $a ochrana zdravia $9 eu_un_auth*h0003913
    610
    1-
    $a požívatiny $9 eu_un_auth*h0004619
    610
    1-
    $a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a sebakontrola $9 eu_un_auth*h0005644
    610
    1-
    $a školenie odborné $9 eu_un_auth*h0006252
    610
    1-
    $a HACCP
    675
      
    $a 331.34 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000117 $x Sociálna politika v podniku
    700
    -1
    $a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070
    701
    -1
    $a Görner $b Fridrich $3 eu_un_auth*p0059209 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20000605 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.