Počet záznamov: 1  

Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle

  1. SYSr041548
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20230602072821.2
    100
      
    $a 20010515a2001 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle $f Ladislav Staruch, František Strmiska
    330
      
    $a Za jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0007433 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2001
    541
    1-
    $a <The> Use of starting cultures in the meat industry
    610
    1-
    $a mäso $9 eu_un_auth*h0003248
    610
    1-
    $a výrobky poľnohospodárske $9 eu_un_auth*h0007174
    610
    1-
    $a konzervovanie potravín $9 eu_un_auth*h0002910
    610
    1-
    $a mäsopriemysel $9 eu_un_auth*h0003249
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $a Staruch $b Ladislav $3 eu_un_auth*p0063065 $4 070
    701
    -1
    $a Strmiska $b František $3 eu_un_auth*p0012179 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20010515 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.