Počet záznamov: 1
Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
SYS r041548 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20230602072821.2 100 $a 20010515a2001 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle $f Ladislav Staruch, František Strmiska 330 $a Za jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0007433 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2001 541 1-
$a <The> Use of starting cultures in the meat industry 610 1-
$a mäso $9 eu_un_auth*h0003248 610 1-
$a výrobky poľnohospodárske $9 eu_un_auth*h0007174 610 1-
$a konzervovanie potravín $9 eu_un_auth*h0002910 610 1-
$a mäsopriemysel $9 eu_un_auth*h0003249 675 $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo 700 -1
$a Staruch $b Ladislav $3 eu_un_auth*p0063065 $4 070 701 -1
$a Strmiska $b František $3 eu_un_auth*p0012179 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20010515 $g AACR2
Počet záznamov: 1