Počet záznamov: 1
Bezpečné potraviny v každej kuchyni
SYS r041766 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20231002113935.7 100 $a 20010529a2000 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Bezpečné potraviny v každej kuchyni $e prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu $f Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban 330 $a Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*s124849 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2000 610 1-
$a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a výroba $9 eu_un_auth*h0007109 610 1-
$a domácnosti $9 eu_un_auth*h0001796 610 1-
$a systém HACCP 610 1-
$a výrobcovia $9 eu_un_auth*h0007161 610 1-
$a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261 675 $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie 700 -1
$a Dubravický $b Jozef $3 eu_un_auth*p0064050 $4 070 701 -1
$a Heriban $b Ľuboš $3 eu_un_auth*p0064051 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20010529 $g AACR2
Počet záznamov: 1