Počet záznamov: 1  

Bezpečné potraviny v každej kuchyni

  1. SYSr041766
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20231002113935.7
    100
      
    $a 20010529a2000 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Bezpečné potraviny v každej kuchyni $e prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu $f Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban
    330
      
    $a Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s124849 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2000
    610
    1-
    $a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a výroba $9 eu_un_auth*h0007109
    610
    1-
    $a domácnosti $9 eu_un_auth*h0001796
    610
    1-
    $a systém HACCP
    610
    1-
    $a výrobcovia $9 eu_un_auth*h0007161
    610
    1-
    $a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261
    675
      
    $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    700
    -1
    $a Dubravický $b Jozef $3 eu_un_auth*p0064050 $4 070
    701
    -1
    $a Heriban $b Ľuboš $3 eu_un_auth*p0064051 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20010529 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.