Počet záznamov: 1
Zvládnuť celý reťazec
SYS r041800 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20231002114218.3 100 $a 20010601a2001 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Zvládnuť celý reťazec $f Peter Tomlein 330 $a Podmienkou kvality chladených a mrazených potravín je zvládnutie celého chladiaceho reťazca na ceste od výrobcu ku spotrebiteľovi. Čo je to energetické štítkovanie. Uzavretý a otvorený chladiaci nábytok a jeho dizajn. Možné úspory energie použitím elektronickej regulácie. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0007215 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 5, č. 2 (2001), s. 24-25 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2001 610 1-
$a mraziarne $9 eu_un_auth*h0003499 610 1-
$a zariadenia chladiarenské $9 eu_un_auth*h0007332 610 1-
$a úspory energie $9 eu_un_auth*h0006847 610 1-
$a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 675 $a 621 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000262 $x Strojárstvo 700 -1
$a Tomlein $b Peter $3 eu_un_auth*p0064084 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20010601 $g AACR2
Počet záznamov: 1