Počet záznamov: 1  

Zvládnuť celý reťazec

  1. SYSr041800
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20231002114218.3
    100
      
    $a 20010601a2001 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Zvládnuť celý reťazec $f Peter Tomlein
    330
      
    $a Podmienkou kvality chladených a mrazených potravín je zvládnutie celého chladiaceho reťazca na ceste od výrobcu ku spotrebiteľovi. Čo je to energetické štítkovanie. Uzavretý a otvorený chladiaci nábytok a jeho dizajn. Možné úspory energie použitím elektronickej regulácie.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0007215 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 5, č. 2 (2001), s. 24-25 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2001
    610
    1-
    $a mraziarne $9 eu_un_auth*h0003499
    610
    1-
    $a zariadenia chladiarenské $9 eu_un_auth*h0007332
    610
    1-
    $a úspory energie $9 eu_un_auth*h0006847
    610
    1-
    $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739
    675
      
    $a 621 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000262 $x Strojárstvo
    700
    -1
    $a Tomlein $b Peter $3 eu_un_auth*p0064084 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20010601 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.