Počet záznamov: 1  

Príspevok k optimalizácii predmetu činnosti obchodných podnikov s potravinárskym tovarom z aspektu tvorby sortimentu

  1. SYS0167105
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20221207103844.2
    100
      
    $a 20130326d1990łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Príspevok k optimalizácii predmetu činnosti obchodných podnikov s potravinárskym tovarom z aspektu tvorby sortimentu $e kandidátska dizertačná práca $f Ferdinand Daňo $g školiteľ: Jozef Brezník
    210
      
    $a Bratislava $d 1990
    215
      
    $a 163 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004297 $a podnik obchodný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    675
      
    $a 339.37 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000192 $x Maloobchod
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0028955 $a Daňo $b Ferdinand $f 1959- $p EUBOBFKMA $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0020075 $a Brezník $b Jozef $4 727
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001204 $a Vysoká škola ekonomická v Bratislave $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130326 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.