Počet záznamov: 1  

Transferovateľné zručnosti pre 3. stupeň štúdia

  1. SYS0258653
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240221114421.4
    010
      
    $a 978-80-7598-484-5 $b (brož.)
    035
      
    $a 139606 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20191002d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Transferovateľné zručnosti pre 3. stupeň štúdia $f Dagmar Lesáková, Ferdinand Daňo $g recenzenti: Valéria Michalová, Dana Šímová
    205
      
    $a 1. vydanie
    210
      
    $a Praha $c Wolters Kluwer ČR $d 2019
    215
      
    $a [144 s.] [7,2 AH] $9 7,2
    301
      
    $a KEGA 001 EU-4/2017
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004712 $a práca tímová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002208 $a lídri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006934 $a vedenie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0006987 $a koučovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003494 $a motivácia pracovná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044853 $a výkony pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005837 $a manažment času
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005423 $a riadenie projektové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002958 $a kreativita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002219 $a rétorika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002808 $a komunikácia
    675
      
    $a 37 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000231 $x Výchova. Vzdelávanie. Vyučovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048949 $a Lesáková $b Dagmar $p EUBOBFKMA $4 070 $9 95 $r 6,84 $f 1949- $T Katedra marketingu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0028955 $a Daňo $b Ferdinand $p EUBOBFKMA $4 070 $9 5 $r 0,36 $f 1959- $T Katedra marketingu OBF
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049045 $a Michalová $b Valéria $4 675
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0006071 $a Šímová $b Dana $4 675
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20191002 $g AACR2
    830
      
    $a Zmena počtu % na základe žiadosti autorky dňa 26.11.2019.
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.