Počet záznamov: 1  

Súvaha ako súčasť účtovnej závierky

  1. BLAHUŠIAKOVÁ, Miriama. Súvaha ako súčasť účtovnej závierky. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. 120 s. [7,865 AH]. ISBN 978-80-225-2968-6
    Ohlasy:
    [4] HORNICKÁ, Renáta. Možné účtovné prístupy ku goodwillu po jeho vzniku a ich vplyv na finančnú situáciu účtovnej jednotky. In Kreovanie finančnej situácie účtovnej jednotky prostredníctvom nástrojov bilančnej politiky. Vedecká konferencia. Kreovanie finančnej situácie účtovnej jednotky prostredníctvom nástrojov bilančnej politiky : zborník z vedeckej konferencie : Bratislava 21. apríl 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4244-9, s. 19-26. KEGA 026 EU-4/2016.
    [4] ŠLOSÁROVÁ, Anna - KADLEČÍKOVÁ, Oľga - KOVALČÍKOVÁ, Antónia - MÁZIKOVÁ, Katarína. Účtovníctvo. Recenzovali: Božena Soukupová, Ján Mázik. 2. preprac. a dopl. vyd. Bratislava : Wolters Kluwer, 2016. 293 s. [16,01 AH]. Ekonómia. ISBN 978-80-8168-444-9.
    [4] ŠLOSÁROVÁ, Anna. Významnosť ako atribút užitočných informácií z účtovníctva pre používateľov. In AIESA - budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach. Medzinárodná vedecká konferencia. AIESA – budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach : zborník : 17. medzinárodná vedecká konferencia : 9. november 2017, Bratislava [elektronický zdroj]. - Bratislava : Publisher Letra Edu, 2017. ISBN 978-80-972866-2-0, s. 165-172 CD-ROM.
    [4] ŠLOSÁROVÁ, Anna. Odložená daň z príjmov ako nástroj objektivizácie výsledku hospodárenia po zdanení daňou z príjmov. In Aktuálne problémy podnikovej sféry 2018 : zborník vedeckých prác. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4536-5, s. 977-988 online.
    [4] ŠLOSÁROVÁ, Anna. Štruktúra vlastného imania kapitálovej obchodnej spoločnosti. In Ekonomika a informatika : vedecký časopis FHI EU v Bratislave a SSHI. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2019. ISSN 1339-987X, 2019, roč. 17, č. 2, s. 71-84.

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.