Počet záznamov: 1  

Moderné metódy ohodnocovania akcií

  1. HRVOĽOVÁ, Božena - MARKOVÁ, Jana - ZACHAR NINČÁK, Lucia. Moderné metódy ohodnocovania akcií. In Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie = journal for economic theory, economic policy, social and economic forecasting. - Bratislava : Ekonomický ústav SAV, 2011. ISSN 0013-3035, 2011, roč. 59, č. 2, s. 148-162. VEGA 1/0384/10
    Ohlasy:
    [1] GIL-LAFUENTE, A.M. - CASTILLO-LÓPEZ, C. - BLANCO-MESA, F.R. A paradigm shift in business valuation process using fuzzy logic. In Studies in fuzziness and soft computing. [Berlin] : Springer-Verlag, 2012. ISSN 1434-9922. 2012, no. 287, p. 177-189.
    [4] KMEŤKO, Miroslav. Ako vyberať akcie vhodné pre investovanie. In Slovenské hospodárstvo v kontexte tohtoročných výziev a príležitostí : zborník vedeckých príspevkov [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3879-4, s. 21-25 CD-ROM.
    [1] GIL-LAFUENTE, Anna María - CASTILLO-LÓPEZ, César. The Expertise on the Valuation Process Applied to the Discounted Cash Flows. In Lecture Notes in Economics and Mathematical Systems. ISSN 00758442, 2014-01-01, 675, pp. 117-124.
    [4] BADURA, Peter - KMEŤKO, Miroslav. Vplyv vybraných makroekonomických informácií na investovanie slovenských podnikov v USA. In Podnikové financie vo vede a praxi : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4093-3, s. 194-199.
    [1] GIL-LAFUENTE, Anna M. - CASTILLO-LÓPEZ, C. Discounted cash flows through expertons in business valuation process. In Computational Data Analysis Techniques in Economics and Finance, 2015-01-01, pp. 85-93., Registrované v: SCOPUS
    [4] ŠNIRCOVÁ, Jana. Tvoria slovenské priemyselné podniky vo svojom podnikaní novú hodnotu? In Finančný manažér : periodikum Slovenskej asociácie podnikových finančníkov. - Bratislava : Slovenská asociácia podnikových finančníkov, 2017. ISSN 1335-5813, 2017, roč. 17, č. 1, s. 4-13.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.