Počet záznamov: 1  

Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant

  1. KOSIOROWSKA, Małgorzata - LESIÓW, Tomasz. Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant. In Produktová politika a jej sociálno-ekonomické aspekty : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3085-9, s. 89-97
    Ohlasy:
    [4] KNOŠKOVÁ, Ľubica. Potravinové kauzy a opatrenia proti potravinovým podvodom. In Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3964-7, s. 66-75 CD-ROM. VEGA 1/0178/14.
    [4] POTISKOVÁ, Ingrid. Nové trendy v obchode s potravinami. In Aktuálne trendy v informačnej spoločnosti 2015 : zborník vedeckých statí [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4110-7, s. 170-175 CD-ROM. VEGA 1/0635/14.
    [4] LACKOVÁ, Alica. Problémy súvisiace so sortimentom potravín určených pre celiatikov. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493, 2016, roč. 9, č. 34, s. 189-2011. VEGA 1/0851/15.
    [3] LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Food safety as an integral part of management systems. In Current trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017. ISBN 978-83-948206-2-6, pp. 109-117.
    [4] KARKALÍKOVÁ, Marta. Kvalita produktu v službách a cestovnom ruchu. Recenzenti: Vojtech Kollár, Anna Mathiasová. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. 227 s. [14,50 AH]. ISBN 978-80-225-4478-8.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.