Počet záznamov: 1  

Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku

  1. CUPÁK, Andrej - POKRIVČÁK, Ján - RIZOV, Marian. Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Current Contents Connect. In Politická ekonomie : teorie, modelování, aplikace. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2016. ISSN 0032-3233, 2016, roč. 64, č. 5, s. 608-626
    Ohlasy:
    KITA, Pavol - MACIEJEWSKI, Grzegorz - ŽAMBOCHOVÁ, Marta - STRELINGER, Ján - MAZALÁNOVÁ, Veronika Kitová. Nutritional behaviour of households: An analysis of slovak consumers. In Forum Scientiae Oeconomia, 2021-01-01, 9, 2, pp. 73-94. ISSN 23005947. Dostupné na: https://doi.org/10.23762/FSO_VOL9_NO2_4., Registrované v: SCOPUS
    GUINE, Raquel de Pinho Ferreira - PATO, Maria Lucia de Jesus - DA COSTA, Cristina Amaro - DA COSTA, Daniela de Vasconcelos Teixeira Aguiar - DA SILVA, Paulo Barracosa Correia - MARTINHO, Vitor Joao Pereira Domingues. Food Security and Sustainability: Discussing the Four Pillars to Encompass Other Dimensions. In FOODS, 2021, vol. 10, no. 11, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/foods10112732., Registrované v: WOS, SCOPUS
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.