Počet záznamov: 1  

Základy balenia potravín

  1. KAČEŇÁK, Igor. Základy balenia potravín. Bratislava : ARM 333, 2001. 198 s. ISBN 80-967945-6-6
    Ohlasy:
    [4] KAJÁNKOVÁ, Katarína. Obal potraviny - spojenie príjemného s užitočným a vhodným. In EDAMBA 2007 : 10. medzinárodná vedecká konferencia : zborník prác doktorandov EU v Bratislave. Nové Zámky : SECOS, 2007. S. 143-148. ISBN 978-80-225-2380-6
    [4] KAJÁNKOVÁ, Katarína. Obaly a životné prostredie. In Merkúr 2007 : výsledky vedeckej práce mladých vedeckých pracovníkov. Bratislava : [Obchodná fakulta EU]. 2007. ISBN 978-80-225-229-08, s. 306-312. VEGA 1/2635/05.
    [4] SEKRETÁR, S. - HLÁSNIKOVÁ, J. - SCHMIDT, Š. - KOLESÁROVÁ, I. - KREPS, F. Aktívne inteligentné balenie potravín. In Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác [elektronický zdroj]. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4, s. 197-202.
    [4] SEKRETÁR, S. - HLÁSNIKOVÁ, J. - SCHMIDT, Š. - KOLESÁROVÁ, I. - KREPS, F. Novodobé funkcie potravinárskych obalov. In Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác [elektronický zdroj]. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4, s. 203-207.

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.