Počet záznamov: 1  

Tuky - dôležitá zložka výživy

  1. Názov Tuky - dôležitá zložka výživy
    Autorské údajeAlena Wunderová, Alica Lacková, Jarmila Hojerová
    Autor Wunderová Alena
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Hojerová Jarmila
    Zdrojový dokumentUplatnenie zásad racionálnej výživy v technológii mäsového priemyslu : zborník prednášok zo seminára. S. 115-122. - Trnava : Pobočka pri Mäsovom priemysle, štátnom podniku, Priemyselná, Bratislava, 1989
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01379-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.