Počet záznamov: 1
Nezvyčajné reštaurácie
Názov Nezvyčajné reštaurácie Autorské údaje Zlatica Kramárová Autor Kramárová Zlatica Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 64-69. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá reštaurácie * gastronómia * služby * kreativita Anotácia Dobré jedlo tvorí základ úspechu reštaurácie. Druhú polovicu tvorí zážitok. Odlíšiť sa, upútať, prekvapiť je hlavný zámer nezvyčajných reštaurácií. Tematické reštaurácie sa stávajú turistickou atrakciou. K takýmto patria: reštaurácia hotela Grotta Palazzese vykrojená do vápencového brala, podmorská reštraurácia v Conrad Hotel Maledivy a ďalšie. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2012: 1-12
článok
Počet záznamov: 1