Počet záznamov: 1  

Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?

  1. Názov Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
    Preklad názvuDvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť?
    Autorské údajeRoberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala
    Autor Sisto Roberta
    Spoluautori Pellegrini Giustina
    La Sala Piermichele
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické
    AnotáciaNové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2019: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF394.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.