Počet záznamov: 1  

Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle

  1. Názov Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle
    Autorské údajeM. Gašpieriková, Alica Lacková, M. Vidová
    Autor Gašpieriková M.
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Vidová M.
    Zdrojový dokumentDetergencia v sanitácii potravinárskeho priemyslu : zborník zo seminára : Modra, 1988. S. 38-40. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01383-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.