Počet záznamov: 1  

Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami

  1. Názov Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami
    Preklad názvuObogaščenije mjasnych produktov nenasyščennymi žirnymi kislotami,Fortification of meat products by unsaturated fat acids
    Autorské údajeJarmila Hojerová, Alena Wunderová, Zuzana Rokošná, Alica Lacková
    Autor Hojerová Jarmila
    Spoluautori Wunderová Alena
    Rokošná Zuzana
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentBulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 27 (7), č. 3-4 (1988), s. 449-456. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988. ISSN 0231-9950
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    URLhttp://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=27&article=123
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01435-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.