Počet záznamov: 1  

Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations

  1. Názov Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations
    Autorské údajeRenee B. Kim
    Autor Kim Renee B.
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá riziko * potraviny * bezpečnosť potravinová * risk management * štúdie * Čína * Kórea
    AnotáciaRozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2012: 1-6

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF367.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.