Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín
Názov Bezpečnosť potravín Autorské údaje Marta Karkalíková Autor Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 225-228. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť * bezpečnosť výrobkov * normy ISO Anotácia Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E10 01409-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1