Počet záznamov: 1  

Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov

  1. Názov Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
    Autorské údajeJ. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková
    Autor Jajcay J.
    Spoluautori Wunderová A.
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentAromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01378-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.