Počet záznamov: 1  

Doterajšie skúsenosti s možnosťou náhrady NaCl v soliacich zmesiach pri výrobe mäsových výrobkov

  1. Názov Doterajšie skúsenosti s možnosťou náhrady NaCl v soliacich zmesiach pri výrobe mäsových výrobkov
    Autorské údajeAlena Wunderová, Alica Lacková
    Autor Wunderová Alena
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentAditívne látky v požívatinách : zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998. S. 140-145. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1988
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01381-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.